Table, poslovni prostori, polepitev vozil

2015

Reklamne table

Reklamne table so odličen primer za prepoznavnost vašega podjetja. Zavedamo se, da je zelo pomembno, da se pred vašim podjetjem nahaja unikaten, prepoznaven simbol. Nudimo vam različne vrste tabel, odvisno od vaše potrebe in želje. Izdelamo vam lahko svetlobne ali nesvetlobne table različnih oblik, materiala in velikosti. Table oblikujemo, izdelamo, realiziramo in postavimo kamor želite.

Usmerjevalne table

Usmerjevalne table pa so namenjene predvsem usmerjanju. Lahko vam izdelamo tablo za prometno signalizacijo občin ali podjetji. Lahko pa vam izdelamo tudi manjše usmerjevalne tablice in napise, ki pa nam služijo, da osebo usmerjajo po pravilni poti do cilja – vaše pisarne. Ali pa tablice, ki sporočajo kdo se v prostoru nahaja ali kaj se v prostoru dela. Pripravljene imamo tudi tablice ki so nujno potrebne v javnih prostorih – tablice za zasilne izhode, hidrante, požarne stopnice ipd.

 

Polepitev poslovnih prostorov

Po želji vam polepimo poslovni prostor. Imamo pester izbor barvnih folij, ki vam jih polepimo po steklu, steni, lesu …

 

Polepitev vozil – avtografika ali carwrap

Ko vaš marketing potrebuje spremembo je najboljša izbira polepitev avtomobila. Avtomobil vam lahko polepimo z različnimi barvnimi folijami in ga tako spremenimo v reklamni pano. Poznamo različne načine polepitev vozila: Full wrapp (celotna polepitev vozila), delna polepitev (različni napisi na avtomobilu), polepitev v digitalno natisnjeno podobo (slika, vektorska grafika). Lahko pa vam tudi avtomobil polepimo v unikaten, personaliziran in edinstven dizajn, ki vaš styling.

 

Cart

V košarici ni izdelkov.